Peste 1600 de Dacii, chemate în service

By Februarie 09, 2017 263

Mai bine de 1.600 de vehicule produse de Dacia, inclusiv Logan, Sandero și Renault Clio, au probleme cu sistemul de frânare, dar și cu cel de airbag-uri, fiind chemate de producător în service. În ceea ce privește problema sistemului airbag, sunt vizate 724 de automobile Dacia Logan II, deoarece au o problemă la airbag-ul șoferului, producătorul descoperind o problemă ce ar putea identifica funcționalitatea în caz de impact. În cadrul rechemării, aceste airbag-uri vor fi verificate și vor fi schimbate, dacă se constată că problema ar putea afecta siguranța șoferilor.

De asemenea, se derulează și o altă acțiune de rechemare în service, în care sunt vizate din nou modelele Dacia Logan II, dar și Dacia Sandero II și Renault Clio IV, aceste modele având probleme la capitolul frânare.
Conform companiei, etrierul de frână din partea dreapta-față prezintă o problemă ce ar putea afecta performanțele sistemului în cazul unei frânări urgente, arată hotnews.ro.

Compania urmărește rechemarea în service a 754 de modele din gama Logan II, dar și Sandero II. De asemenea, 153 de automobile Clio IV sunt vizate de campania de rechemare din cauza problemelor la sistemul de frânare.

În cazul în care mașina pe care o aveți este rechemată în service și se constată o problemă ce necesită o reparație, aceasta va fi efectuată gratuit, costurile fiind suportate de către producător. Clienții ce au astfel de mașini cu probleme sunt contactați de dealeri pentru a se stabili detaliile legate de vizita la service.

Meteo

Cloudy

1°C

Pitesti

Cloudy
Humidity: 72%
Wind: SE at 6.44 km/h
Sunday
Mostly cloudy
-7°C / 3°C
Monday
SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
0°C / 4°C
Tuesday
Mostly cloudy
0°C / 5°C
Wednesday
Mostly cloudy
-2°C / 4°C

Latest Tweets

Legea achizițiilor publice, modificată https://t.co/bt88aPZZoS
Simona Brătulescu vrea să îi conducă pe toți aleșii ALDE din țară https://t.co/9vOX7bMRgt
Tudorache: Nu vor fi probleme cu alimentarea cu gaze https://t.co/bVNHFuTAvi
Argeș: Cursuri suspendate în 20 de școli https://t.co/PW0dAoP0Bj
Video! Deszăpezire: În timp ce la Pitești se lucrează la lopată, la CJ se lucrează cu mașina de aruncat zăpada https://t.co/pblzB8ZJh2
Follow ProARGES on Twitter