Miercuri, 21 Februarie 2018
Primăria Mioveni angajează

Primăria Mioveni angajează

Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă sau vreţi să îl schimbaţi pe cel actual, puteţi participa la un concurs organizat de Primăria Mioveni. Acesta are loc pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice vacante de Inspector, clasa I,gradul professional Asistent, la biroul Urbanism, Avize, Autorizări Construcţii.

Ca să puteţi participa trebuie să aveţi studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul tehnic(ştiinţe inginereşti);vechime în specialitatea studiilor minimum 1 an; cunoştinţe de utilizare a calculatorului(Word, Excel); condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Probele de concurs vor avea loc la sediul Primăriei Mioveni.Pe 18 octombrie, ora 10.00, are loc proba scrisă, iar pe 20 octombrie, ora 12.00, interviul. Actele necesare pentru participarea la concurs şi tematica acestuia se pot obţine de la telefon 0348/455.455, ori de pe site-ul instituţiei : www.emoveni.ro.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 4 octombrie 2017, ora 16.00.

Read 2105 times