Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Video! S-a deschis Sărbătorea Recoltei pe Valea Argeşelului la Mioveni! Se decide și cea mai bună gospodină cu cea mai bună zacuscă!

Video! S-a deschis Sărbătorea Recoltei pe Valea Argeşelului la Mioveni! Se decide și cea mai bună gospodină cu cea mai bună zacuscă!

Președintele CJ Argeș Dan Manu, senatorul Șerban Valeca, fost ministru al Cercetării, prefectul Emilian Dragnea și o mulțime de alți oficiali au participat la deschiderea Sărbătorii Recoltei pe Valea Argeşelului de la Mioveni, care va include şi Târgul Meşterilor Populari. Comercianții și producătorii autohtoni au pregătit pentru clienți o gamă largă de produse. De la fructe și legume până la produse din carne și lactate, brânzeturi, miere, țesături sau obiecte artizanale. Și, dacă nu ați reușit încă să puneți gogoșari și castraveciori la murat sau încă nu ați făcut zacusca, mai aveți o șansă. Vă cumpărați ce aveți nevoie din centrul civic și apoi puteți aștepta să vedeți care va fi cea mai bună rețetă în concursul dedicat gospodinelor organizat de Centrul Cultural Mioveni!

Locuitorii Mioveniului au putut asista și la un spectacol susținut de  Ansamblul Folcloric Muguraşii Mioveniului și soliștii Stefania Voicu, Valentin Poenariu, Claudia Ghena , Alexandra Păunoiu și Nicu Albu.

Mâine, 7 octombrie, în intervalul  08.00 - 10.00, va avea loc  testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pentru persoanele vârstnice - Centrul Cultural, corp B (sediul vechi), de la ora  15.00 – Concursul" Recolta Toamnei", unde vor fi premiate: cea mai buna dulceaţă, ea mai bună zacuscă și cele mai bune murături, iar de la ora 17.00, pe platoul Casei Sindicatelor Dacia va avea loc  spectacolul folcloric susţinut de Ansamblul Doruleţul.

Programul complet

Sâmbătă 7 octombrie

Orele 8.00 – 10.00 – Testare gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pentru persoanele vârstnice – Centrul Cultural, corp B (sediul vechi)

Ora 15.00 – Concurs Recolta Toamnei – Centrul Cultural, Corp B; Vor fi premiate: l 1. Cea mai buna dulceaţă l 2. Cea mai bună zacuscă l 3. Cele mai bune murături

Orele 17.00 – 18.00 – Spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Doruleţul, platoul din Centrul Civic.

Duminică, 8 octombrie

Ora 17.00 – Spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Plai de Dor al Centrului Cultural Mioveni, coregrafie Cătălin Oancea, conducere muzicală Gheorghe Floroiu – platoul din Centrul Civic.

Evenimentul Sărbătoarea Recoltei este organizat de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.


Media

Read 1679 times