Duminică, 21 Ianuarie 2018
90 de persoane private de libertate din toată țara s-au întrecut la Olimpiada Deținuților de la Mioveni

90 de persoane private de libertate din toată țara s-au întrecut la Olimpiada Deținuților de la Mioveni

Vinerii s-a desfasurat la Liceul Tehnologic de constructii si masini din Mioveni Olimpiada Detinutilor, editia cu numarul 4. Mai multe penitenciare din tara au participat la cele trei competitii. Evenimentul a fost organizat de Penitenciarul Mioveni.

De aceasta data gazda a fost Liceul Tehnologic de constructii si masini din Mioveni. Ajunsa la cea de-a 4 a editie, Olimpiada Detinutilor a fost un real succes, participând 90 de deținuți de la penitenciarele Mioveni, Mărgineni, Găești, Ploiești, Dr.Turnu-Severin, Tg.Jiu, București Rahova și București Jilava. Majoritatea detinutilor care au participat la cele trei competitii sunt fosti sportivi.

Chiar daca nu a castigat trofeul cel mare Penitenciarul din Mioveni se poate mandri cu o organizare impecabila. Cei 90 de detinuti veniti din toata tara au avut ocazia astazi sa joace fotbal, tenis de masa sau darts.

Competiția a fost organizată de Penitenciarul Mioveni în parteneriat cu Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș, Clubul Sportiv Dacia Mioveni, Clubul Sportiv Dacia 2012 Mioveni, Clubul de Darts Mioveni, Serviciul Umanitar pentru Penitenciare și Asociația Sfinții Spiridon și Irina, precum și cu alți colaboratori și parteneri ai penitenciarului și va consta în competiţii sportive de fotbal, tenis de masă şi darts.

Read 440 times