Vineri, 19 Ianuarie 2018
Video! O lume de basm, pentru copii și adulți. O găsiți la Mioveni!

Video! O lume de basm, pentru copii și adulți. O găsiți la Mioveni!

Moş Nicolae a venit la Mioveni cu...un falnic brad şi lumini. Câteva mii de oameni au venit în centrul civic, acolo unde primarul Ion Georgescu, alături de copiii din Mioveni, a aprins luminile Bradului de Crăciun. Moş Nicolae le-a oferit micuţilor care au venit la brad, dar care au fost, pe deasupra, şi cuminţi şi silitori la învăţătură, cadouri.

 Aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce împânzesc întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera de sărbătoare.
Începând de la aranjamentul propriu-zis al instalațiilor și ornamentelor montate pe toate arterele principale ale orașului până la spectacolul susținut de artisții Aurel Moldoveanu și Stela Botez, toate au fost apreciate de miile de locuitori prezenți.
Lucrările de montare a rețelei de iluminat festiv au fost realizate de către angajații Serviciului de Iluminat Public din cadrul S.Ed.C. Mioveni, cei care în fiecare an au grijă ca Mioveniul să arate ca un oraș de poveste.

Cu această ocazie, au fost deschise și evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, sărbători care vor include și Târgul de Iarnă, trei zile de poveste, cu multe surprize și concerte cu artiști consacrați, care însă ar putea fi decalate, având în vedere că în zilele de 14, 15 și 16 decembrie sunt programate ceremoniile dedicate funerariilor trecerii la cele veșnice a Regelui Mihai I al României.

Sursa Video: Mioveni-Argeș.ro


Media

Read 2587 times