Vineri, 19 Ianuarie 2018
Târgul de Crăciun la Mioveni: Trei zile de recitaluri, mii de oameni în centrul orașului (foto)

Târgul de Crăciun la Mioveni: Trei zile de recitaluri, mii de oameni în centrul orașului (foto)

Punct final pentru cele trei zile de recitaluri la Mioveni. Spectacolele dedicate celei de a doua ediții a Târgului de Crăciun au adus în centrul civic mii de oameni. Cătălin Măruță pe post de amfitrion, DJ Rezident a asigurat încălzirea, iar vedetele au dat tonul. Irina Rimes și Liviu Teodorescu, acompaniați de un live band au făcut un show de zile mari în prima zi.

Deși mai toți și-ar fi dorit să ningă precum în povești, după cum părea din prima seară, în a doua zi nu a mai nins. Și în ciuda frigului pătrunzător, lumea a fost prezentă, activă și s-a distrat la maxim. Au și avut de ce. Frumoasa Elena de la Mandinga a dat tonul distracției. Iar Edward Sanda, noul numărul unu în topul radiourilor din România cu piesa "Dar pe a ta",  a fost așteptat de toată lumea.

Seara de marți a fost dedicată în întregime muzicii populare! Pe scenă au urcat îndrăgiții soliștii Maria Constantin, Claudia Ghițulescu, Nicolae Datcu, alături de alți artiști locali: Alexandra Păunoiu, Georgian Birceanu, Izabel Cristescu. Iar iubitorii de muzică populară s-au bucurat la fiecare melodie. Poate cu un plus pentru artista Maria Constantin și recitalul său în premieră la Mioveni.

 
Read 1577 times