Marți, 16 Ianuarie 2018
Video! În atenția parlamentarilor și guvernanților! Mioveniul pierde 5 milioane de euro la bugetul din 2018!

Video! În atenția parlamentarilor și guvernanților! Mioveniul pierde 5 milioane de euro la bugetul din 2018! Featured

Mioveniul pierde, conform primelor calcule, 5 milioane de euro pentru bugetul din 2018, după ce suma care va ajunge în bugetele locale din impozitul a fost scăzută de la 16% la 10%. Dacă până acum Primăriile primeau înapoi 41,7% din impozitul pe venit, cifra a fost crescută, dar doar la 43%.

Și din acest motiv, Consiliul Local Mioveni ia în calcul posibilitatea contractării unui împrumut pentru a plăti o parte din tranșa necesară pentru finalizarea construcției noului spital orășenesc.

Vom pierde o sumă importantă. Ne bucurăm pentru salariați, cu această trecere a contribuțiilor, dar pentru bugetele locale, nu vom mai avea o sursă de venit. Pentru orașul Mioveni, vom pierde undeva la 5 milioane de euro. În 2017 am avut această sumă, anul viitor nu o vom mai avea.

Se spune că după primul semestru este posibil ca acolo unde sunt pierderi să fie făcută o rectificarea specială undeva în luna a șaptea sau a opta. Noi avem obiective în derulare. Nu ne-am gândit că această măsură va avea un efect de asemenea amploare. Din creșterea salariilor, vor mai fi ceva compensări, poate că vom pierde doar 4 nu 5 milioane - a precizat primarul din Mioveni, Ion Georgescu.

 


Media

Read 3933 times Last modified on Miercuri, 27 Decembrie 2017 13:22