Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Filmul intreg publicat de Poliția Rutieră. Imaginile în urma cărora Cristian Boureanu a fost arestat preventiv (video)

Filmul intreg publicat de Poliția Rutieră. Imaginile în urma cărora Cristian Boureanu a fost arestat preventiv (video)

Brigada de poliţie rutieră a făcut publice imagini de la incidentul în care a fost implicat fostul parlamentar de Argeș Cristian Boureanu. În afara scenelor deja cunoscute, în care Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, este prezentat întreg dialogul cu aceştia.
 În înregistrare, poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îl ameninţă că il "scoate" la ştiri şi că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, spunându-i şi că este beat. Filmul se încheie cu episodul în care poliţistul este lovit pentru a doua oară şi ripostează dându-i un pumn în faţă lui Cristian Boureanu. Boureanu i-a prins mâna la uşă poliţistului după ce acesta a înapoiat actele şoferului maşinii în care se afla fostul parlamentar.

În aceeaşi noapte, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior, fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri după-amiază, cu un diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale, diagnostic menţionat ulterior şi de avocata acestuia. Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj. Surse din Poliţie au declarat că în timpul audierior el a invocat inclusiv amnezia.

 


Media

Read 2577 times