Vineri, 15 Decembrie 2017
ALDE Argeș i-a radiat din registrul membrilor pe trădătorii din PC

ALDE Argeș i-a radiat din registrul membrilor pe trădătorii din PC

Recent, a apărut în presă informația unor demisii în masă din ALDE Argeș. Dacă situația de la Mioveni a fost clarificată, plecând doar o mână de foști peciști, au apărut o serie de nume anonime pe scena politică, câțiva oameni loiali lui Daniel Constantin. Cel mai cunoscut nume este cel al lui Bogdan Ivan fost lider al tineretului PDL care s-a făcut remarcat în general în viață ca fiind cărător de șacoși ale unor șefi controversați ajunși miniștri, de la Radu Berceanu la Daniel Constantin. Spunem un nume ceva mai cunoscut pentru că ALDE l-a promovat, punând-ul pe un loc bunicel la alegerile pentru Camera Deputaților. În fine, ALDE Argeș trimite un comunicat în care afirmă că de fapt fugarii au fost radiați dintre membrii organizației încă din ședința de vinerea trecută.
În ceea ce privește informațiile apărite în media locală, facem următoarea precizare: în ședința  ordinară a BPT Argeș (Biroul Poli!c Teritorial), care a avut loc vinerea trecută (09.06.2017) Fliala ALDE Argeș a radiat din registrul membrilor de par!d pe următorii: Liviu Păunoiu, Bogdan Ivan, Ion Neagoe, Fabian Păsărică, Florentina Gongănău și Florin Mituleci - se arată în comunicatul ALDE.
În aceeași măsură, cei din ALDE ne informează că orice transfer viitor de pe scena poli!că de acest gen nu va destabiliza în vreun filiala ALDE Argeș. Sigur că nu, probabil argeșenii se zvârcolesc noaptea de grija unor anonimi din ALDE care nu știu cum să mai plece din partid, dar este tot mai limpede că oamenii lui Constantin din fostul PC - pentru că grosul aripii fostului PC nu îi este fidelă lui Constantin, acesta dând funcții doar unora dintre copiii de suflet, nu la toată prostimea - nu fac altceva decât să își bată joc de ALDE și să prelungească așa-zisa hemoragie prin plecări pe o perioadă cât mai îndelungată, tocmai pentru a lăsa această senzație în zona publică. În altă ordine de idei, ALDE Argeș mai are o seamă de oameni foarte apropiați lui Constantin care au obținut funcții în urma alegerilor locale și, deși sunt în relații foarte strânse cu trădătorii, sunt încă menținuți de actuala conducere, fără a li se ridica sprijinul politic astfel încât să fie eliberați de greutățile sufletești.

Read 462 times