Vineri, 15 Decembrie 2017
Ponta și Grindeanu, dau atacul. Vor să rupă PSD!

Ponta și Grindeanu, dau atacul. Vor să rupă PSD!

Premierul Sorin Grindeanu împreună cu fostul prim-ministru Victor Ponta ar plănui ruperea PSD, potrivit unor surse politice citate de Antena 3. Sorin Grindeanu ar fi început deja să lucreze la a rupe majoritatea, ca să nu treacă moțiunea de cenzură.
Sursele citate vorbesc de un soi de alianță Grindeanu-Pont, dar nu a pentru a încerca să-l debarce pe Liviu Dragnea, ci pentru a rupe partidul.
De altfel, Sorin Grindeanu a recunoscut, în discursul său de miercuri seară de la Palatul Victoria că a discutat cu Victor Ponta. "Am vorbit cu Victor Ponta. Am vorbit cu foarte mulţi membri de partid. Le mulţumesc încă o dată. Şi celor din Piaţă le mulţumesc", a spus Grindeanu.
Iar fostul premier și lider al PSD a avut un atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea și a liderilor din PSD după ce s-a anunțat retragerea sprijinului politic pentru Executivul condus de Sorin Grindeanu. 

 Potrivit unor surse citate de Antena 3, la Guvern ar fi ajuns deja pentru discuţii Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării în Guvernul Cioloş. Anterior, jurnalistul Rareş Bogdan afirma că Dîncu ar urma să fie ministru al Dezvolării în Guvernul Grindeanu 2.La Guvern s-a aflat şi Victor Ponta, care ar urma să preia funcţia de secretar general al Guvernului. Potrivit sursei menţionate, la Palatul Victoria s-ar fi aflat azi şi Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta:

Read 1484 times Last modified on Joi, 15 Iunie 2017 14:45