Duminică, 25 Februarie 2018
Orban președintele PNL. Vezi ce funcții au câștigat la centru liberalii argeșeni (video)

Orban președintele PNL. Vezi ce funcții au câștigat la centru liberalii argeșeni (video)

Sâmbătă și duminică liberalii și-au ales conducerea la Romexpo. Ludovic Orban este noul președinte al PNL. Ion Popa și Adrian Miuțescu au candidat și ei pentru o funcție de vicepreședinte pe transporturi respectiv de membru în biroul central. Pentru funcţia de membru în conducerea PNL şi-au depus candidatura 41 de liberali,  printre aceștia numărându-se și Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș. Acesta a câștigat un loc în conducerea națională a partidului, fiind votat de 1018 de delegați. În schimb, Iani Popa, care a candidat pentru funcția de  vicepreşedinte pe Infrastructură de transport, comunicaţii şi societate informaţională nu a reușit, însă sa câștige, având un număr de 87 de voturi.

În prezența a 1332 de delegați, duminică, 18 iunie 2017, a avut loc, la Romexpo,  deschiderea lucrărilor Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal. În cadrul acestei întruniri,  au fost aleși noii prim-vicepreşedinţi, secretarul general, vicepreşedinţii regionali şi de specialitate şi membrii Biroului Executiv, preşedintele PNL, Ludovic Orban, cerându-le liberalilor să voteze echipa care l-a susţinut.
 
Astfel, CNC al PNL a ales dumincă secretarul general al partidului - Robert Sighiartău şi noii prim-vicepreşedinţi ai PNL - liderul filialei Bihor, Ilie Bolojan, fostul preşedinte interimar al partidului Raluca Turcan, Micea Hava (Alba) şi Iulian Dumitrescu (Prahova).
Ilie Bolojan a fost ales prim-vicepreşedinte PNL cu 1292 de voturi, Raluca Turcan cu 1161 de voturi, Iulian Dumitrescu, cu 1264 de voturi şi Mircea Hava cu 1329 de voturi.
 


Media

Read 1807 times