Joi, 18 Ianuarie 2018
Tremură Constantin! Dan Voiculescu a fost eliberat Amenințările omului care îl poate stârpi de Constantin

Tremură Constantin! Dan Voiculescu a fost eliberat Amenințările omului care îl poate stârpi de Constantin

Președintele Fondator al PC, mogulul Dan Voiculescu a fost eliberat. Trei ani de închisoare din cei 10 la care a fost condamant. Pentru Daniel Constantin, omul care a contribuit masiv la condamnarea celui care l-a promovat în politică, se anunță zile negre. Este foarte puțin probabil ca, la semnalul lui Voiculescu, noul partid al lui Constantin să mai rămână populat cu prea multă lume, știut fiind că oamenii fostului PC îi sunt fideli lui Voculescu Apoi, patronul Antenelor are de recuperat peste 200.000 de euro de la Constantin, și o va face. După care va veni și lovitura finală, prin sacrificarea în plan mediatic de pe metodele de tortură din Evul Mediu: câte puțin și extrem de dureros!

Deși o parte dintre oamenii care se află lângă Constantin au început să șovăie, mai ales că Tăriceanu, prin pozițiile avute, s-a arătat cel mai serios om politic în lupta cu abuzurile instituțiilor de forță. Iar Voiculescu, fie și în plan mediatic, s-a arătat drept o victimă a acestor abuzuri.

Voiculescu va fi cel care îl va face istorie de Daniel Constantin. Are multe de povestit și de făcut. Iar constantin va rămâne doar cu hamalii care i-au cărat valiza. Ceilalți, oamenii plantanți prin instituții vor avea de ales între două variante. Ori ăl vor părăsi pe Constantin ori vor fi distruși de Voiculescu. Vă puteți imagina ce alegere vor face.

Iar declarațiile lui Voiculescu îi dau fiori reci lui Daniel Constantin: ”La orizont eu văd în continuare o luptă pe viaţă şi pe moarte, pe puşcarie, pe orice risc cu abuzurile, mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri, a celor care au dorinţa de a se apăra şi nu au puterea de a o face. Voi continua cu toate forţele, mai ales că determinarea mea acum e întărită de cei trei ani de puşcarie să lupt cu abuzurile”, a afirmat Voiculescu, marţi după-amiază, la ieşirea de la Spitalul Universitar, unde a fost internat de vineri.

Voiculescu a fost întrebat marţi după-amiază, despre prejudiciul stabilit în dosarul privatizării frauduloase a ICA, iar el a răspuns: ”Nu este niciun prejudiciu acolo, pentru că decizia 888 din 8 august 2014 va fi demontată de justiţie”.

 

Read 771 times