Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Gabriel Bratu demisionează din CJ și de la Centrul Cultura Mioveni pentru a conduce Centrul de Cultură Brătianu

Gabriel Bratu demisionează din CJ și de la Centrul Cultura Mioveni pentru a conduce Centrul de Cultură Brătianu

 Centrul de cultură Brătianu de la Vila Florica, aflat în subordinea Consiliului Județean Argeș, este condus de astăzi de Gabriel Bratu. Până acum, Bratu a condus Centrul Cultural Mioveni. El a demisionat și din calitatea de consilier județean.

Gabriel Bratu a ales să preia conducerea Vilei Florica după sfârșitul interimatului asigurat de Cristina Boțoghină și intenționează să participe la concursul pentru staibilirea unui manager plin. Bratu, care era și consilier județean în comisia de cultură a CJ Argeș din partea PSD, a anunțat că și-a înaintat și demisia din această calitate pentru a nu fi în incompatibilitate. Prin plecarea lui Gabriel Bratu, Consiliul Local și primăria Mioveni trebuie să desemneze o nouă conducere la Centrul Cultural Mioveni. Bratu câștigase concursul de manager al instituției de la Mioveni în urmă cu un an.


Am acceptat această propunere pentru că am privit-o ca pe o promovare în plan profesional. O să încerc să derulez toate activitățile prevăzute până la sfârșitul anului și să vedem ce îmbunătățire putem aduce pentru anul viitor. Este prematur să spun dacă voi participa la concursul care va fi organizat pentru desemnarea unui director plin, dar în funcție de ceea ce se dorește, probabil că da. Mi-am avansat deja demisia din funcția de consilier județean pentru că eu consider că este o incompatibilitate între funcția de manager al unei instituții de cultură din subordinea CJ Argeș și calitatea de consilier județean - Gabriel Bratu.

Read 1770 times