Duminică, 21 Ianuarie 2018
Firmele scapă de TVA Split. Anunțul făcut de Tudose. Ce firme vor fi obligate să aibă conturi separate pentru TVA!

Firmele scapă de TVA Split. Anunțul făcut de Tudose. Ce firme vor fi obligate să aibă conturi separate pentru TVA! Featured

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, că unele observații ale patronatelor cu privire la TVA split sunt corecte și pentru a scurta procedura legislativă vor fi depuse ca amendamente la Senat și apoi la Camera Deputaților.

Mihai Tudose a declarat, vineri, că după discuțiile cu patronatele, au început nuanțările la modificările Codului Fiscal, cu privire la TVA split. Unele observații ale patronatelor au fost corecte, a admis Mihai Tudose.

Pentru a scurta procedura legislativă vor fi sub formă de amendamente la Senat și apoi la Camera Deputaților. Cred că ar fi bine ca luni să le prezinte cap-coadă ministrul de Finanțe. Nu va mai fi obligatoriu pentru toată lumea, ci pentru firmele care intră în insolvență, în faliment sau firmele cu istoric fiscal nu foarte coerent, cu 2,3,4 întârzieri la TVA, a spus Mihai Tudose.

Premierul a adăugat că va fi și un sistem de premiere care va fi anunțat în momentul depunerii amendamentelor. Guvernul trebuie să stabilească și ce se întâmplă cu firmele care deja au aplicat TVA split.

Read 1464 times