Duminică, 21 Ianuarie 2018
Cătălin Rădulescu: Am dovezi că dosarul meu a fost comandat

Cătălin Rădulescu: Am dovezi că dosarul meu a fost comandat

Dezvăluiri explozive la Absolut tv. Deputatul Cătălin Rădulescu susține că a fost condamnat într-un dosar comandat și că, după patru ani, a început să obțină probe care să dovedească acest lucru.

După o serie de dovezi care au apărut în dosarul deputatului Mircea Drăghici, mai mulți martori au apărut și în dosarul unui alt deputat de Argeș, Cătălin Rădulescu. Acesta susține că are doi martori care au depus mărturie despre cum i-a fost inventat un dosar la comandă și că, mai mult, a fost condamnat pentru o faptă care nu există în codul penal. Cătălin Rădulescu susține că, la fel ca în cazul lui mircea Drăghici, dosarul său este unul politic, făcut la comandă. De altfel, Rădulescu susține că apare și pe lista fostului colonel SRI Daniel Dragomir cu persoane cărora li s-au făcut dosare la comandă.
 
Tocmai am aflat săptămâna trecută că colonelul SRI Daniel Dragomir m-a nominalizat printre cele 65 de persoane cărora li s-a făcut dosare la comandă trecând chiar pe la el, la logistică.
Au apărut acești doi oameni care au depus deja mărturie în instanță și vor veni si în Parlament. Ei vor spune cum mi-a fost inventat totul, de la cum mi s-a comandat dosarul, până la cum s-a dus bilețelul pe culoare până la instanță cu decizia care trebuia dată. Mai mult, m-am întâlnit cu un fost Avocat al Poporului care mi-a transmis definirea CCR privind faptele de operațiuni financiare pentru fapte de comerț pentru care eu am fost condamnat. CCR spune clar că o instanță trebuie să ia în calcul în această situație doar operațiunile bancare, depozitele bancare, nu că cineva vorbește cu fratele lui despre o firmă a lui. Condamnarea mea este practic singura condamnare pentru un parlamentar pentru o faptă care nu există în privința operațiunilor financiare pentru fapte de comerț - a declarat Cătălin Rădulescu.

Read 637 times