Marți, 16 Ianuarie 2018
Video! Iohannis, atac devastator la adresa lui Dragnea și Tăriceanu în ședința CSM

Video! Iohannis, atac devastator la adresa lui Dragnea și Tăriceanu în ședința CSM

Președintele Klaus Iohannis a lansat, de la ședința Consiliului Superior al Magistraturii, un atac la adresa președinților celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în fruntea statului, spune el.
Președintele Klaus Iohannis a adus noi critici la adresa modificărilor la legile justiției. El a lăsat să se înțeleagă că aceste modificări ar fi fost făcute pentru a servi intereselor personale unor anumite persoane cu dosare penale ajunse la un nivel înalt în politică.
Klaus Johannis a susținut în plenul consiliului superior al magistraturii că modificările aduse legilor justiției nu au fost transparente. Președintele statului a subliniat că independența justiției trebuie apărată și că nu este discutabilă. Iohannis a mai afirmat că așteaptă să îi fie transmise modificările pentru a vedea care articole va contesta la CCR sau asupra cărora va cere revenirea în parlament.
Iohannis a mai spus, la şedinţa CSM, că dacă se va discuta despre modificarea Constituţiei şi arhitectura statului, ar trebui introdus în legea fundamentală principiul integrităţii, pentru că persoanele condamnate sau cercetate nu au ce căuta în conducerea statului.

Sursa video:
Facebook Privesc.Eu


Media

Facebook Privesc.Eu
Read 1280 times