Miercuri, 21 Februarie 2018
Video! Alegeri la ALDE Pitești! Aștept pe oricine dorește să își depună candidatura!

Video! Alegeri la ALDE Pitești! Aștept pe oricine dorește să își depună candidatura!

ALDE Pitești va avea alegeri pe 28 februarie. Adică în mai puțin de o lună. Actualul președinte al filialei municipale, Robert Tudorache, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Tudorache, în prezent secretar de stat la ministerul Energiei, a afirmat că și-ar dori să existe mai mulți candidați, pentru a arăta că este un partid democratic.
Nu știu dacă va mai candida cineva. Deocamdată, eu sunt singurul care și-a expus dorința de a candida. Nu aș avea nici un fel de problemă, chiar mi-ar plăcea. Aștept pe oricine dorește să își depună candidatura! Ar fi și o modalitatea de a da dovadă că suntem un partid democratic - Robert Tudorache.

În prezent, Robert Tudorache se bucură de încredere în filială. Alegerile de la Pitești se anunță a fi și mai interesante pentru că dincolo de stabilirea conducerii este foarte posibil să se discute și despre stabilirea candidatului la Primăria Pitești. La alegerile locale din 2016, la Primăria Pitești, din partea ALDE, a candidat Andrei Gerea.

Acest proiect este început din vremea când Andrei Gerea era ministru și a fost blocat de tehnocrați. Nu s-a emis autorizația de construcție. Sunt coordonatorul grupului de lucru pe BRUA. La 15 zile după ce am venit noi în minister, s-a emis autorizația. Acum suntem în stadiul de a începe lucrările. Prin acest proiect, prin sursele energetice, îți crești securitatea. Acest proiect traversează județul Argeș.”, a explicat Tudorache.
Media

Read 345 times