Duminică, 25 Februarie 2018

Draghici l-a adus pe Mickey Mouse copiiilor din colegiul sau de 1 Iunie

Deputatul PSD Mircea Drăghici a continuat tradiția și a sărbătorit Ziua de 1 iunie printr-o petrecere de basm oferită în dar copiilor din Nucșoara, Berevoiești, Aninoasa și Corbi! Dacă în anii precedenți a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului alături de micuții din Curtea de Argeș, anul acesta deputatul social democrat a decis să îndrepte personajele copilăriei într-o superbă zonă montană.
Chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, a dorit să le ofere juniorilor din cele patru localități o după amiază specială, plină de voie bună. “Ziua Copilului este un prilej unic pentru a sărbători frumusețea acestei etape a vieții, bucuria și inocența. Pentru orice familie, un copil este o binecuvântare, este un miracol care aduce fericire și dincolo de dragostea și grija pe care le-o purtăm zilnic, 1 iunie este o ocazie în plus pentru a le arăta cât de importanți sunt pentru noi. Sunt părinte şi ştiu cât de important este pentru un copil să se simtă răsfăţat şi preţuit în această zi”, a precizat deputatul argeșean.
Petrecerea, care a adunat laolaltă peste 130 de copii din cele patru comune, a început cu un spectacol de teatru, Scufița roșie, susţinut de talentaţii actori de la Teatrul Aşchiuță. Acest moment artistic a fost primit cu mult entuziasm de cei mici, urmărind cu sufletul la gură aventurile eroilor de poveste.
La finalul acestui moment, sărbătoriții au asistat la un recital oferit de colegii lor de la Ansamblul Folcloric din Aninoasa. Apoi, cei mici au continuat petrecerea alături de zâne și de clovni.  O surpriză primită cu multă bucurie a fost reprezentată de apariția la eveniment a cunoscutelor personaje Disney - Mickey și Minnie Mouse, care au cântat și au dansat alături de prichindei. Mai mult, niciun copil nu a ratat ocazia de a se picta pe față și de a se transforma astfel în personajul de desene animate preferat.
Deputatul argeșean Mircea Drăghici le urează tuturor copiilor la mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete!  “Le doresc să fie mereu ascultători, să-şi iubească părinții și să fie elevi buni! Bucuria și zâmbetele sincere ale copiilor ne dau forța necesară pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ne propunem”, a precizat deputatul PSD.
Read 1122 times