Vineri, 19 Ianuarie 2018

Joi, finala Cupei SAD la fotbal

Joi,25 septembrie a.c., pe stadionul de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni se vor desfăşura, începând cu ora 15,45, finala mică şi finala mare a Cupei Sindicatului Automobile Dacia la Fotbal. Finala mică se va juca între formaţiile Turnătorie Aluminiu şi Flux Fizic, urmând ca finala mare să se dispute între Leoni Piteşti şi Presaj-Presate Dacia.
Competiţia este organizată anual de Sindicatul Dacia, în colaborare cu Automobile Dacia SA şi cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Mioveni.

Ediţia din acest an a Cupei S.A.D la Fotbal s-a desfăşurat în perioada 8 - 16 septembrie a.c., pe stadionul de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni. După partidele extrem de disputate în grupe, dar şi în fazele eliminatorii, în semifinale au ajuns departamentele Logistică, Leoni, Presaj şi Turnătorie.
Vă prezentăm mai jos programul meciurilor din semifinale:
Prima semifinală a Cupei Sad, dintre Presaj Dacia – Turnătorie Dacia , are loc marţi, de la ora 15.30, pe stadionul de la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, învingătoarea urmând să joace în finală, iar învinsa în meciul pentru locul trei.
Cea de-a doua semifinală, dintre Leoni Piteşti – Logistică Dacia, se va juca dupa prima semifinală, iar marea finală va fi în 25 septembrie a.c., de la ora 15.30.
Competiţia este organizatã anual de Sindicatul Dacia, în colaborare cu SC Automobile Dacia SA şi cu sprijinul Primãriei şi al Consiliului Local Mioveni
Accesul spectatorilor este liber.
Read 218 times Last modified on Miercuri, 24 Septembrie 2014 13:51