Duminică, 21 Ianuarie 2018
CS Mioveni- FC Caransebeș 0-0. Prestație slabă a arbitrului

CS Mioveni- FC Caransebeș 0-0. Prestație slabă a arbitrului Featured

CS Mioveni a disputat astăzi ultima partidă pe teren propriu din sezonul regulat, în fața celor de la FC Caransebeș. Din păcate pentru fanii galben-verzilor, meciul s-a terminat într-o remiză albă, deși ambele echipe ar fi putut obține cele trei puncte.
Prima ocazie de gol a venit abia în minutul 20, când, atacantul echipei FC Caransebeș, Artescu a șutat pe lângă poarta apărată de Popescu. Șase minute mai târziu, banca tehnică a CS Mioveni, dar și jucătorii au acuzat un fault în careul celor de la Caransebeș, dar arbitrul central i-a acordat doar un cartonaș galben lui Ursu, pentru simulare.
O primă ocazie a galben-verzilor sosește abia după 30 de minute scurse din meci, atunci când Alin Popa, aflat singur cu portarul nu reușește să fructifice ocazia și trimite pe lângă poartă.
În minutul 42, același Alin Popa șutează la câțiva centimetri de poarta apărată de Pascal. Prima repriză se termină cu scorul de 0 – 0.

Dacă debutul meciului a fost unul relativ anost, finalul a fost unul de foc. În ultimele 10 minute, cei din Caransebeș au rămas cu doi jucători mai puțin, atât Cotigă, fostul fundaș al CS Mioveni, cât și Pârvu. De asemenea, după ce Alin Artimon are un schimb de replici cu arbitrul central, tehnicianul de la FC Caransebeș este eliminat de pe teren în minutul 89. Flurierul final al arbitrului Cristian Georgescu, care a avut o prestație care a trezit nemulțumiri în ambele tabere, a marcat un meci încheiat cu 0-0. Un punct care îi mulțumește pe oaspeți, în condițiile în care echipa încearcă - și parțial a și reușit în urma unor jocuri tot mai bune - să scape de retrogradare. Pentru Mioveni, cele trei puncte ar fi plasat-o și mai aproape de podium. Din păcate, cu cele 25 de puncte, se află doar pe poziția a șase, deși există posibilități pentru un loc mult mai bun.
„FC Caransebeș este o echipă bine așezată în teren, echipă care merită pe deplin acest punct. Pe final am avut o dominare pe teren, însă una sterilă pentru că nu ne-am creat ocazii și nu am marcat, asta pentru că oaspeții s-au apărat bine.
Ne lipsește luciditatea în treimea adversă, nu reușim să găsim o soluție să înscriem.  Există un blocaj, identic cu cel de la începutul campionatului. Dacă vom reuși să marcăm, vom elimina acest blocaj.
Cred că arbitrul a cam stricat meciul. Au fost greșeli care ne-au avantajat și pe noi, dar și pe cei de la FC Caransebeș”, a precizat tehnicianul de la Mioveni, Claudiu Niculescu.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, nu vreau să comentez eliminările şi nici faza penalty-ului pe care am fi putut să-l primim. Am făcut un joc bun şi asta mă bucură cel mai mult. Puteam chiar să câştigăm, dar poate ar fi fost nedrept pentru echipa gazdă. Cred că acest egal este rezultatul corect, e echitabil. Trebuie să gestionăm corect punctul ăsta, pentru că, la sfârşitul săptămânii viitoare, ar putea să ne facă mai mult rău decât bine. Trebuie să fim lucizi, să fim maturi şi mă bucur pentru că am trecut peste euforia punctelor de acasă. Am demonstrat că ne cunoaştem interesul. Jocul ăsta a demonstrat că FC Caransebeş a câştigat un grup de calitate, oameni de caracter, jucători care îşi cunosc interesul şi, înainte de toate, au valoare. Dar nu vreau să ne entuziasmăm prea tare că sunt doar două jocuri”, a declarat și antrenorul oaspeților Alin Artimon.

Read 225 times