Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Război total la Direcția pentru Sport Argeș. Plângeri penale și amenințări cu DNA (video)

Război total la Direcția pentru Sport Argeș. Plângeri penale și amenințări cu DNA (video)

A fost scandal în toată regula astăzi la Direcția Județeană pentru Tineret și Sport.  

Laurențiu Achimescu și Florean Vișan au organizat o conferință de presă în care au dorit să îi dea replica lui Adrian Bughiu, directorul adjunct al instițutiei. Cei doi au prezentat mai multe reclamații și sesizări pe care Bughiu le-a făcut din 2014 încoace, de la minister până la Antrifraudă și Parchet. Achimescu a arătat că sesizările făcute au respins toate acuzațiile adjunctului de la direcție.  

Achimescu a prezentat și rezulatele unui raport al Curții de Conturi privind activitatea de la Direcție pe mai mulți ani, conform căruia patrimoniul a fost păstrat în stare de funcționare. La un moment dat, în mijlocul conferinței de presă, a apărut și Adrian Bughiu, și scandalul dintre cele două tabere a degenerat.

După ce a recunoscut sesizările făcute la minister, la un moment dat, Bughiu a amenințat chiar că va sesiza DNA privind activitatea de la tabăra turistică. 

Până la urmă, trecerea Direcțiilor de Tineret și Sport la Consiliile județene ar putea rezolva această ciorovăială fără finalitate de la conducerea direcției județene din Argeș care, în mod evident, nu face decât să afecteze activitatea unei instituții care ar trebui să aibă în grijă viața sportivă din județ. 

Puteți vedea mai multe în înregistrarea colegilor de la argeș-sport.ro 

 

 


Media

Read 3297 times Last modified on Miercuri, 19 Aprilie 2017 16:43