Duminică, 21 Ianuarie 2018
Video! Noutăți pentru construirea sălii polivalente și modernizarea stadionului Nicolae Dobrin

Video! Noutăți pentru construirea sălii polivalente și modernizarea stadionului Nicolae Dobrin

Vicepremierul Paul Stănescu a dat asigurări administrației locale că Ministerul Dezvoltării va susține financiar construirea unei noi săli polivalente și modernizarea stadionului Nicolae Dobrin. Pentru acest lucru însă, administrația trebuie să vină cu documente complementare care să certifice faptul că acolo nu sunt probleme și că există toate avizele necesare.

Pentru cele două proiecte am depus dosarele încă din 21 februarie 2017, au fost făcute evaluări și ne-au transmis că trebuie să venim cu completări și precizări. Avem realizate proiectele la branșamente- alimentare cu apă, gaze naturale, canalizare și energie electică. Avem avizul DSP, cel de la mediu este în curs de obținere. Studiul geotehnic este în lucru, iar Planul de Urbanism Zonal sperăm să fie gata în luna noiembrie.
Când vom avea toate acestea, le vom depune pentru că ministerul precizează că cele două obiective sunt pe lista  sinteză a programului național de construcții de interes public, dar pentru a fi avizat, avem nevoie de aceste documente -  Cornel Ionică, primar Pitești.


Media

Read 1317 times