Marți, 20 Februarie 2018
Sute de piteșteni l-au condus pe ultimul drum pe cântărețul de la biserica din Tudor Vladimirescu. Sujbă condusă de Calinic

Sute de piteșteni l-au condus pe ultimul drum pe cântărețul de la biserica din Tudor Vladimirescu. Sujbă condusă de Calinic

Sute de piteșteni l-au condus pe ultimul drum pe tânărul de 30 de ani decedat joi dimineață împreună cu mama sa, în accidentul de la Valea Ursului. Pentru Adrian Gălan, care era cântăreț la biserica Sf. Andrei din cartierul Tudor Vladimirescu, slujba a fost ujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de 17 preoţi cărora li s-a alăturat ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

La slujbă nu a lipsit nici bebeluşul lui Adrian care are doar o lună şi care a fost botezat săptămâna trecută. Băieţelul a dormit pe tot parcursul slujbei şi nu a scos nici măcar un sunet. Alături, tatăl său cufundat prea devreme în somnul de veci. Adrian a insistat foarte mult să îşi boteze băiatul şi, ca şi când ar fi vrut să lase totul rostuit şi să plece împăcat, a avut grijă să se spovedească şi să se împărtăşească doar cu câteva zile înainte de accident. I-a spus duhovnicului său că aşa simte.
Drumul la Cluj a fost drumul spre împăcarea cu mama sa, dar şi spre despărţirea definitivă de bunica sa, de soţie, de copil şi de toţi cei care l-au iubit.

Read 1068 times