Duminică, 25 Februarie 2018
Celebrități internaționale la Centrul De Dresaj Canin Nimrod Pitești. Antrenamente cu Joaquim Dovat!

Celebrități internaționale la Centrul De Dresaj Canin Nimrod Pitești. Antrenamente cu Joaquim Dovat! Featured

Această săptămână se termină cu un eveniment sportiv de marcă în județul Argeș. Timp de trei zile, în perioada 2-4 iunie, la Centrul de Dresaj Canin Nimrod Pitești, va veni unul dintre cei mai apreciați  oameni  de atac din lume,  Joaquim Dovat (Elvetia), pentru a tine un working-shop de Mondioring pentru cca 15 practicanti ai acestui sport din Romania. Joaquim Dovat vine la acest antrenament la invitatia orădeanului Alexandru Bondar, campion mondial in acest sport in anul 2015, si care si-a reconfirmat valoarea în acest an, participand cu succes  la Campionatul Mondial al Ciobăneștilor Belgieni FMBB,  tinut la Halle,Germania, unde a ocupat locul al III-lea.  
Evenimentul care se va desfășura pe terenul de la Bascov al Asociatiei Centrul de Dresaj Canin Nimrod Pitești se anunță unul interesant pentru dresajul românesc. Dr. Flavius Băjan, singurul practicant al acestui sport canin din Argeș, ne-a informat că vor fi prezenti la acest antrenament și unii membrii ai echipei nationale a Romaniei precum si aspiranti la noi lauri in acest dificil sport.  
Daca doriti sa vedeti cum se lucreaza pentru a avea un caine echilibrat, sub control si in acelasi timp cu toate calitatile native dezvoltate, sunteti invitati  la teren la acest sfarsit de saptamana. In plus, acolo puteti interactiona cu sportivii prezenti  si,de ce nu, sa va inscrieti si sa deveniti membri ai acestui club, unde puteti sa incepeti sa deprindeti tainele dresajului canin.

Read 1484 times Last modified on Marți, 30 Mai 2017 16:12