Vineri, 15 Decembrie 2017
O fată adoptată la Pitești a uimit România. Câștigătoarea Românii au talent, elevă a Adinei Sima (video)

O fată adoptată la Pitești a uimit România. Câștigătoarea Românii au talent, elevă a Adinei Sima (video)

 Marea finală ”Românii au talent” și-a stabilit câștigătorul la PRO TV! Cei 11 finalişti, Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet şi Marius Moldovan, Lorelai Mosnegutu, OK! World Wide, Paula Rad şi Run to Infinity, s-au întrecut pentru marele premiu pus în joc: 120.000 de euro.

De câștigat a câștigat doar unul. Este vorba despre Lorelai Mosnegutu, fetița din Pitești, fără mâini care cântă la pian și care a ajuns direct în semifinală. Pe locul secund s-a clasat trupa de dans acrobatic, OK! World Wide, iar pe trei Fang Shuang.

Lorelai Mosnegutu a fost abandonată de mamă la naștere din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.
Medicii nu au crezut că va trăi mai mult de câteva zile. ”Mama Vio”, adică asistentul maternal Veronica Pârvulescu, i-a pus un creion între degetele de la picioare încă de la 6 luni și au început primele exerciții. La 5 ani, când a început grădinița, știa deja alfabetul. A început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoala Populară de Arte unde a fost eleva Adinei Sima. Adina și Marcello Battaglia i-au afost alături câștigătoarei în platourile emisiunii.

La 10 ani era cea care îi încuraja pe militarii români de la Garnizoana Târgoviște înainte de a pleca în Afghanistan
Lorelai are și o ”soră”, Ileana, care a fost diagnosticată cu sindromul Down. Ambele micuțe au fost luate în plasament de ”mama Vio”.
Gigi Becali i-a făcut cadou un scaun cu rotile care să o ajute să se deplaseze.


Media

Read 6535 times