Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Un bucătar român l-a bătut pe unul dintre teroriștii care au făcut masacru în Londra: Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aicea!

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Un bucătar român l-a bătut pe unul dintre teroriștii care au făcut masacru în Londra: Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aicea!

Un bucătar român care lucrează în capitala Marii Britanii a publicat pe Facebook imagini de coşmar filmate imediat după atacul terorist din noaptea trecută, în urma căruia şase oameni au murit şi 48 au fost rănite.
A fost martor când unul dintre teroriști a înjunghiat trei persoane pe străzile din Londra. Florin Morariu a surprins imagini în direct de la atacul unora dintre teroriști. El l-a bătut pe unul dintre teoriști după ce a fost capturat de un polițist.

I-an dat un baschet în cap de l-am zăpăcit! Ce cuțit i-a băgat la unul...În gât! Vai Doamne! ... Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aicea!

Ulterior, Morariu a filmat și victimele atacului.
Cel puțin șapte oameni au fost uciși iar peste 30 au fost răniți sâmbătă noaptea la Londra, într-un atac terorist în zona Podului Londrei, a informat poliția britanică. Mark Rowley, comandantul serviciilor antiteroriste, a anunțat că poliția a reușit să doboare trei presupuși teroriști în opt minute de la primul apel, transmite Reuters.
Poliția britanică a intervenit cu forțe armate în urma a trei incidente succesive soldate cu victime, sâmbătă noaptea, într-un interval de aproximativ două ore, transmit agențiile de presă Reuters și DPA, care preiau și informații ale televiziunii BBC. În toate cele trei cazuri, poliția a trimis la fața locului efective înarmate.

Citește și
Spinner-ul, cea mai la modă jucărie a momentului. Cum poți cumpăra Fidget-Spinner-ul pe care ți-l dorești


Atacatorii au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe pod, apoi au condus până la Borough Market, o piață din apropiere, unde au coborât din vehicul și au înjunghiat la întâmplare trecătorii, până când au fost împușcați mortal de polițiști. Cei trei purtau imitații de veste cu explozivi. Se pare că la atacuri nu au participat și alte persoane, informează Agerpres.

Sursa video: Facebook


Media

Read 4781 times Last modified on Duminică, 04 Iunie 2017 12:48