Vineri, 15 Decembrie 2017
Panică la Mioveni! Ionuț Burnea s-a prăbușit pe teren din cauza caniculei!

Panică la Mioveni! Ionuț Burnea s-a prăbușit pe teren din cauza caniculei!

A fost panică în tribune și pe terenul de la CS Mioveni! Un jucător a fost la un pas să moară din cauza căldurii. Deși au nocturnă, atât FC Argeș cât și CS Mioveni nu au jucat seara, iar sportivii și spectatorii au îndurat temperaturi extrem de ridicate. Mulțumim pentru asta...FRF!

La minutul 33 al primei reprize, fotbalistul echipei CS Mioveni, Ionuţ Burnea, s-a prăbuşit pe teren, sâmbătă, la meciul de pe teren propriu cu CS Afumaţi, din Liga a II-a, din cauza caniculei. Echipa medicală a intrat imediat pe teren şi a reuşit să-l stabilizeze pe jucător, care a părăsit terenul pe propriile picioare. Burnea a fost înlocuit cu Ichim și este în afara oricărui pericol.

La nivelul gazonului temperatura apropiindu-se de 40 de grade. Din fericire, CS Mioveni a câştigat meciul cu CS Afumaţi cu scorul de 4-0 și este pe primul loc în Liga secundă.

Dacă CS Mioveni a început cu dreptul sezonul, FC Argeș a înregistrat un egal alb cu Pandurii. Scorul de 0-0 a fost singurul egal înregistrat în prima zi de meciuri din liga a doua de fotbal.

Gazeta sporturilor a decis că poza săptămânii este un instantaneu surprins pe stadionul Nicolae Dobrin. Acolo, spectatorii de la FC Argeș - Pandurii s-au hidratat cu furtunul! Elegant, modern...furtun ca-n Pitești, nu găsești nici în București!

Read 2811 times Last modified on Sâmbătă, 05 August 2017 16:57