Joi, 18 Ianuarie 2018
Cum sprijină guvernul PSD produsele bio românești! Petre Daea, de braț cu Rareș Bogdan și Gușă la ziua porților deschise la fabrica libanezilor care copiau magiunul de Topoloveni

Cum sprijină guvernul PSD produsele bio românești! Petre Daea, de braț cu Rareș Bogdan și Gușă la ziua porților deschise la fabrica libanezilor care copiau magiunul de Topoloveni

În timp ce Dragnea și Tudose se bat cu pumnul în piept că apară interesele firmelor românești, ministrul Petre Daea, singurul ministru pe care PSD l-a dat vreodată care a reușit performanța de a se bate în materie de intelect cu celebrul Traian Igaș, a venit la ziua porților deschise organizată de o companie a unor libanezi care au încercat să se impună pe piață cu brandul Bunătăți de Topoloveni și care, conform presei centrale, au pierdut acum un an, la Curtea de Apel un proces cu producătorul brandului Magiun de Topoloveni, Sonimpex SRL.

Conform presei centrale, acum un an, Bibiana Stanciulov, patroana Sonimpex Topoloveni SRL, producătorul celebrului Magiun de prune Topoloveni, a câștigat procesul, ați ghicit, chiar cu firma MGC International Investments SRL, reprezentată de frații libanezi Ahmed şi Hassan Murad pentru că ar fi încercat să-i cloneze magiunul, protejat la nivel european, și l-ar fi vândut sub cu o etichetă asemănătoare. Considerat a fi cel mai apreciat produs românesc natural, magiunul de Topoloveni, pentru care s-a zbătut doi ani prin procese, a obținut certificat NATO, ceea ce înseamnă că poate participa la orice licitație a Armatei SUA, în timp ce în România a devenit furnizorul Casei Regale.

Și asta nu este tot. Putem înțelege, de exemplu, prezența lui Cornel Ionică la Topoloveni. La cele zero firme de producție deschise în Pitești de când este primar, ar veni oriunde primește o invitație, ca să poată spune că susține mediul de afaceri.  Dar cum să te duci tu, Petre Daea, la un eveniment la care știai sigur că va veni și Cozmin Gușă și filfizonul Rareș Bogdan, doi oameni care înjură PSD și pe orice lider a avut acest partid de dimineața până dimineața, în direct și în reluare, deși televiziunea lui Gușă este în continuare în insolvență și, în loc să fie închisă, activează fără să plătească datoriile către stat?

Adică oricât de Daea ai fi, tot mai cunoști ce se întâmplă în culise, ca să nu spun evidențe pentru cei de la București cu minimum de legături în zona politico-economică. Probabil dl Dragnea îl va lăuda și de acum încolo, dar Daea tot Daea rămâne, chiar dacă fiica sa cere bani ca să plece în concedii și pentru a-și cumpăra un codru de pâine cu sana drept pachețel cu mâncare atunci când este la muncă la ministerul pe care tăticul ei îl conduce!


Sunt un suflet care arde pentru agricultura țării românești
Ca să înțelegeți cine este omul cu viziunea la ministerul Agriculturii (că doar nu vă imaginați că el are meritul pentru faptul că funcționarii din minister au învățat ce și cum cu fondurile, iar guvernul PSD, cum s-a întâmplat și pe vremea lui Ponta, măcar se chinuie să plătească banii fermierilor din timp pentru culturi), venim cu un exemplu chiar de la Topoloveni: „Nu spun despre greşeli, le văd, le procesez şi caut soluţii. Nu o să mă auziţi dumneavoastră pe mine, cred că nu m-aţi auzit până acum şi nu mă veţi auzi vreodată arătând cu degetul o greşeală. Când vezi un lucru rău pus (...), îl iei lucrul respectiv şi îl transformi cu atenţie, cu grijă. Sunt un bun român şi un suflet care arde pentru agricultura ţării româneşti”, a declarat ministrul Agriculturii la Topoloveni, potrivit Agerpres. Cum nu pune accent pe greşeli, ministrul Petre Daea a ţinut să explice care este totuşi secretul performanţei sale ministeriale, despre care spune că a fost în repetate rânduri apreciată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Astfel, cheia succesului, potrivit ministrului Agriculturii, ar fi munca grea. „Muncind, fiind un om care toată viaţa a muncit, eu sunt o carte citită. Am 50 de ani de muncă, eu am muncit tot timpul. (...) Primii 31 de ani nu am avut o jumătate de duminică liberă. (...) Sper să mă ţină fizicul, mental cred că răspund la întrebările dumneavoastră, aşa că sunt într-o condiţie bună pe care vreau să mi-o păstrez, în folosul fermierilor de care sunt foarte mult legat şi pentru agricultura aceasta", a conchis Petre Daea.
 

Read 965 times Last modified on Marți, 03 Octombrie 2017 21:10