Miercuri, 21 Februarie 2018
Video! Imagini sfâșietoare de la înmormântarea fostului polițist Andrei Gottwald

Video! Imagini sfâșietoare de la înmormântarea fostului polițist Andrei Gottwald

Marți fostul polițist Andrei Gottwald a fost condus pe ultimul drum de familie și apropiați. A fost făcută autopsia iar medicii legişti au stabilit că decesul a survenit în urma unui infarct. La înmormântare au fost prezenți și colegi de ai săi din poliție.

La pranz, cortegiul funerar a plecat de la biserica Mavrodolu. Sute de persoane au fost alături de familia îndurerată care l-a condus pe ultimul drum. La slujba de înmormântare a fost prezent și comandantul Inspectoratului Județean de Poliție, Bogdan Berechet. La funeralii au asistat zeci de colegi de ai săi din Poliție.

Cortegiul s-a deplasat și la Inspectoratul Județean de Poliție unde au stat preț de câteva minute dar și la locul unde acesta a decedat. Andrei a fost înmormântat la Cimitirul „Sfântul Gheorghe” cu onoruri militare. Luni a fost făcută autopsia şi medicii legişti au stabilit că decesul a survenit în urma unui infarct.

Este al doilea caz din acest an când un om al legii este răpus de infarct. În luna iulie, comisarul-şef Alin Ionuţ Ciobanu, de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş, a trecut la cele veşnice la doar 42 de ani fără să fi fost vreodată bolnav ori să fi dat semne că ar suferi de afecţiuni cardiace. Nici Andrei Gottwald, care o perioadă a lucrat la BCCO Piteşti dar se transferase la Serviciul Imigrări, nu părea să aibă probleme de sănătate, iar vestea morţii i-a luat prin suprindere pe colegi şi pe toţi cei care-l cunoşteau. 

 

 


Media

Read 8358 times